Al meer dan 75 jaar is Modern met vestigingen in Utrecht en Bodegraven een begrip in Nederland. Als middelgrote dienstverlener houdt zij zich hoofdzakelijk bezig met haar kernactiviteiten berging, kraanverhuur en autotransport.

Een snelgroeiende nieuwe activiteit binnen de Modern groep bestaat uit het verzorgen van complete logistieke trajecten bij ontruimingen en inbeslagnames, inclusief het voorzien in de daaruit voortkomende behoefte naar tijdelijke opslagruimte. Diverse deurwaarderskantoren, gemeentelijke- en overheidsinstanties maken met grote regelmaat gebruik van deze vorm van dienstverlening.

Inspelend op de behoefte van haar klanten is Modern vrij recent gestart met een geheel andere nevenactiviteit, namelijk professionele tentenverhuur ten behoeve van tijdelijke opslagruimte, feesten, bedrijfsopeningen etc.

Vanzelfsprekend beschikt Modern voor de uitvoering van al haar werkzaamheden over een goed geoutilleerd wagenpark welke aan de laatste (milieu-)eisen voldoet. Onze medewerkers hebben een uitgebreide opleiding genoten en worden voortdurend bijgeschoold om 24 uur per dag, 7 dagen per week hun vakkennis aan u te tonen.

Als kwaliteitswaarborg wordt Modern jaarlijks gekeurd conform de vereisten die elke afzonderlijke activiteit voorschrijft. Ook is Modern aangesloten bij de brancheverenigingen VBS (berging), TLN (transport) en VVT (kraanverhuur).