Modern ontplooit haar activiteiten op dit moment vanuit twee centraal gelegen locaties. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht en een nevenvestiging in Bodegraven. Door de centrale ligging nabij alle grote hoofdwegen in midden Nederland kan snel en efficiënt geanticipeerd worden op een gegunde opdracht.

Vanuit het hoofdkantoor in Utrecht, gelegen direct langs de A2 nabij knooppunt Oudenrijn, worden de bekende gele voertuigen van Modern aangestuurd en alle werkzaamheden gecoördineerd. De directie, planning en administratie zijn op deze locatie gehuisvest.

Vanuit de vestiging in Bodegraven wordt voornamelijk de westkant van midden Nederland bediend. Door de gunstige ligging langs de N11 en A12 zijn de regio’s Gouda, Rotterdam, Den Haag en Leiden een interessante afzetmarkt geworden.  Sinds 5 jaar werkt Modern samen met Collewijn Berging B.V. binnen de Bergingscombinatie Utrecht (B.C.U.)  Samen zijn wij ook volledig Vianorm ( Dekra) gecertificeerd. Ook nemen wij gezamenlijk deel in Vreugdenhil Berging B.V.  in Den Hoorn.