Kraanverhuur

Een derde kernactiviteit van Modern is kraanverhuur. Naast het horizontaal transporteren van goederen heeft Modern zich ook toegelegd op het verticaal transporteren van goederen. Zware lasten, grote hijshoogtes en krappe hijslocaties zijn geen probleem voor Modern. In samenspraak met u als opdrachtgever wordt voor iedere opdracht een passende oplossing gerealiseerd.

Oorspronkelijk ontstaan uit de bergingstak heeft de afdeling kraanverhuur zich in de loop der jaren ontwikkeld als een volwaardige zelfstandige afdeling binnen de Modern groep. Het 24-uurs karakter van Modern en het geruime aantal machinisten garanderen een full-service 7 dagen per week.

Als lid van de Vereniging Verticaal Transport is Modern een erkend kraanbedrijf en verzorgt zij hijsopdrachten door geheel Nederland. De eigen bekende gele kranen en autokranen opereren voornamelijk in midden Nederland, daarbuiten wordt veelal een partner bedrijf ingeschakeld.

Op onderstaande foto’s ziet u hoe wij professioneel een hei-machine over de woningen heen hijsen om een uitbouw te realiseren. Als u ook geïnteresseerd bent in ons maatwerk, vraag dan vrijblijvend informatie of een offerte aan via het formulier onderaan de pagina.

 

 

Type Voertuig: Liebherr

Type kraan: 1070 4.2

Hijscapaciteit: 70Ton

Klik hier voor meer informatie & specificaties

 

 

 

 

Type Voertuig: Scania G450

Type kraan: HIAB 1058 EP-6  JIB 150X60

Hijscapaciteit: 105T/M

Klik hier voor meer informatie & specificaties

 

 

 

 

Type Voertuig: Mercedes Antos

Type kraan: Amco Veba 6S

Hijscapaciteit: 28 T/M

Klik hier voor meer informatie & specificaties

 

 

 

 

Offerte kraanverhuur

  • Gegevens aanvrager

  • Noodzakelijke informatie

  • Op welke wijze wilt u dat wij contact met u opnemen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.