Aluminium hal

Heeft u een beurs of evenement? Tijdelijk extra opslag nodig op locatie? Maak gebruik van onze stevige opslaghallen!

Deze aluminium tenten kennen een hoge kwaliteit en zijn in meerdere maten mogelijk. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse uitvoeringen. Zo kunnen we de wanden van kunststof of zeildoek voorzien of opleveren met een houten vloer of kachel. Ook het huren van een gator of golfkar behoort tot de mogelijkheden.

Of u onze alu-hallen nu als werktent of opslagtent wilt gebruiken, of sfeervol wilt inzetten voor uw bedrijfsevenement of tuinfeest: ons eigen team zorgt in heel Europa voor een vakkundige op- en afbouw. U kunt de aluminium tenten voor een dag, een week of permanent huren. Net zolang u ze nodig heeft.

Opslag met Service Level Agreement

Het laden en lossen van voertuigen met bijzondere, zware lading kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. De inzet van specialistisch materieel in combinatie met een veilige opslag, zorgen voor een uiterst efficiënte afhandeling. Zijn er complicaties? Waar nodig zetten we onze bovenloopkraan en/of heftruck in.

Wat we doen, doen we goed én transparant. Gaat de lading bij ons in opslag? Wij zorgen voor veilig beheer, waarbij we werken met een Service Level Agreement (SLA). Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten en waar u op kunt rekenen. Een geruststellende gedachte!

 

Elektrische pallettrucks (EPT's)

Ook voor het huren van elektrische pallettrucks (elektrische pompwagens of palletwagens) kunt u bij ons terecht. Onze pallettrucks beschikken over verschillende hefvermogens en vorklengtes. Van smalle gangpaden tot zware goederen: er is altijd een pallettruck die past bij uw klus. Hoor ons maar eens uit!

 

Contact

Heeft u een vraag, suggestie of opmerking? Vul dan ons contactformulier in en neem contact met ons op. Voor pechhulp, calamiteiten en andere spoedeisende hulp, kunt u ons 7 dagen per week en 24 uur per dag bereiken op telefoonnummer 030-2415060.

Contact opnemen