BERGING & PECHHULP

Heeft u ondersteuning nodig bij het bergen van een vrachtwagen of ander zwaar transport? We staan in de startblokken! Voor snelle pechhulp en specialistische bergingsdiensten kunt u 24/7 op ons rekenen. 

Dankzij onze jarenlange ervaring in incidentmanagement en de inzet van het juiste materieel voeren we iedere pech- of bergingsopdracht op vakkundige wijze uit. Niet voor niets staan we in de markt al jarenlang bekend als dé betrouwbare en solide bergingspartner. 

Snelle bergingsmethodes

Een toenemende verkeersintensiteit zorgt voor steeds meer schade- en pechgevallen. De verkeershinder die hiermee gepaard gaat, legt een zware druk op onze mobiliteit. Het gevolg? Een flinke economische kostenpost voor onze samenleving.

Om de verkeershinder terug te dringen en de economische schade te beperken, heeft Rijkswaterstaat de Incident Management (IM)-regeling ingevoerd. Door die regeling wordt er in geval van pech of schade op hoofdwegen (A-wegen) en belangrijke onderliggende wegen (N-wegen) direct een gecertificeerde berger ingeschakeld om het voertuig te verplaatsen naar een dichtstbijzijnde veilige locatie. Wij werken hierbij nauw samen met Rijkswaterstaat en zetten actief in op het ontwikkelen en testen van snellere en efficiëntere bergingsmethodes.

Contact

Heeft u een vraag, suggestie of opmerking? Vul dan ons contactformulier in en neem contact met ons op. Voor pechhulp, calamiteiten en andere spoedeisende hulp, kunt u ons 7 dagen per week en 24 uur per dag bereiken op telefoonnummer 030-2415060.

Contact opnemen