(vracht)auto’s en bussen

Het transporteren van personen-, bestel- en vrachtauto’s is een specialistisch karwei. Ieder type voertuig kent zijn eigen afmetingen, bijzonderheden en eigenaardigheden. Het laden van meerdere voertuigen op een zogenoemde ‘meerlader’ is dan ook vaak een hele puzzel, behalve voor ons team!

Doordat we beschikken over diverse voertuigen in verschillende configuraties, is er voor iedere opdracht een passende oplossing. Ons wagenpark wordt continu aangepast en vernieuwd om voertuigen op de meest (kosten)efficiënte wijze schadevrij te transporteren.

Wat ons écht onderscheidt van de rest? Een flexibele instelling én razendsnelle planning. Probeer ons maar eens uit!

overig rollend materieel

Naast personen-, bestel- en vrachtauto’s transporteert Modern ook ander rollend materieel. U kunt hierbij denken aan landbouwtractoren, graafmachines, hoogwerkers, heftrucks, gestuurde boormachines, rupsvoertuigen en stoommachines. U kunt het zo gek niet bedenken, of wij hebben er een passende transportoplossing voor.

Dankzij ons uitgebreide wagenpark kunnen we altijd het juiste transportmiddel inzetten. In veel gevallen dient het materieel zelf geladen en gelost te worden op locatie. Voor onze technisch opgeleide chauffeurs een koud kunstje! 

 

Bijzondere goederen

Heeft u bijzondere goederen die getransporteerd moeten worden? Als totaaltransporteur staan we graag voor u klaar. Wat uw vraag ook is: we trekken alles uit de kast om uw bijzondere goederen zo voordelig en efficiënt mogelijk op de plaats van bestemming te krijgen. Dat is Maatwerk met de M van Modern.

Of u nu een containerauto, een semi-dieplader, een motorwagen met autolaadkraan of liever een dichte motorwagen met laadklep nodig heeft; we regelen het. Voor ieder speciaaltransport hebben wij het juiste materieel en de juiste mensen!  Ook voor het vervoeren van breekbare (glazen) voorwerpen of goederen met een afwijkend formaat, kunt u rekenen op vakwerk.

Exclusieve auto's

Sommige auto's zijn te mooi, kostbaar en waardevol om maar even snel op transport gezet te worden. Geen paniek! Voor dit soort speciale oogappels hebben wij de perfecte transportoplossing in huis. Een gesloten, volledig beveiligde trailer die niets aan het toeval overlaat en uw exclusieve bolide(s) met zorg en aandacht naar de plaats van bestemming brengt. Wilt u meereizen met uw wagen(s) en ze zo nu en dan eens bewonderen vanuit een kijkraam? Neem plaats in onze huiselijke woonkamercabine voorop de trailer en maak het uzelf comfortabel! Bon voyage.

 

Contact

Heeft u een vraag, suggestie of opmerking? Vul dan ons contactformulier in en neem contact met ons op. Voor pechhulp, calamiteiten en andere spoedeisende hulp, kunt u ons 7 dagen per week en 24 uur per dag bereiken op telefoonnummer 030-2415060.

Contact opnemen