Familiebedrijf sinds 1937

Modern is een familiebedrijf in hart en nieren. Generatie na generatie is er keihard gewerkt aan innovatie als basis voor verdere groei. Waar we in de jaren '30 klein begonnen, zijn we meer dan 85 jaar later een begrip in de regio Utrecht en geven we landelijke dekking bij diverse bergings-, transport en hijsklussen.

Wat we de komende jaren ook doen, onze dienstverlening blijft hoogstpersoonlijk. Zonder de menselijke maat geen succes!

De alliantie Road Partners

Modern is aangesloten bij Road Partners; een alliantie van toonaangevende bergingsbedrijven uit Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Samen vormen we een breed internationaal netwerk waarin alle bergingsspecialisaties samenkomen. Door deze krachtenbundeling kunnen we nog slimmer samenwerken en directe meerwaarde leveren aan onze opdrachtgevers.

De bergingsbedrijven die zijn aangesloten bij Road Partners hebben ieder een eigen specialisatie, waarbij ons bedrijf extra ondersteuning biedt op het gebied van kraan- en tentverhuur.

 

''De aandrijving tot uw oplossing!''

 

Missie

Onze missie? Wat we doen, doen we goed! Met een team aan ervaren specialisten houden we Nederland 24/7 in beweging. Hoe we dat realiseren? Door oplossingsgericht te denken, adequaat te reageren en innovatief te handelen.

Contact

Heeft u een vraag, suggestie of opmerking? Vul dan ons contactformulier in en neem contact met ons op. Voor pechhulp, calamiteiten en andere spoedeisende hulp, kunt u ons 7 dagen per week en 24 uur per dag bereiken op telefoonnummer 030-2415060.

Contact opnemen