Schrijf hier uw tekst

Road partners

Road Partners is een alliantie van de toonaangevende bergingsbedrijven Joh. van der Zand, Vreugdenhil, Modern en Collewijn Groep. Samen vormen deze bedrijven uit Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland een breed internationaal netwerk waarin ze alle specialisaties samenbrengen. Het doel: een betere leverancier zijn voor de opdrachtgever door slimmer samen te werken.

Voordelen

Door samen te werken kunnen de bergingsbedrijven meer continuïteit en daarmee kostenbesparing bieden aan opdrachtgevers. Road Partners biedt meer continuïteit door het centraliseren van processen en inkopen. Dat levert de klant meer efficiency, een betere prijs, een scherp aanbod, constante kwaliteit en een compleet dienstenpakket op. De samenwerking gaan we naar buiten toe steeds meer zichtbaar maken, bijvoorbeeld met een nieuw logo en patroon van de voertuigen. Het toepassen van nieuwe uitingen gaat stap voor stap, om het proces zo duurzaam mogelijk te houden. Bij vervanging van een voertuig wordt de nieuwe huisstijl direct toegepast.

 

Specialisatie

De bergingsbedrijven die zijn aangesloten bij Road Partners hebben ieder een eigen specialisatie. Zo biedt Vreugdenhil hulpverlening bij elektrische en hybride voertuigen en waterstofvoertuigen. Joh. van der Zand is gespecialiseerd in internationale berging en gesloten transport. Modern faciliteert kraan- en opslagverhuur en Collewijn staat bedrijven bij met autotransport en facilitaire dienstverlening in mobiliteit. De klant hoeft hier zelf niet over na te denken: alle hulpvragen komen binnen op de eigen 24/7 bemande centrale meldkamer. Daar zorgen ze ervoor dat de juiste partij wordt ingeschakeld.

Bekijk ook

Contact

Heeft u een vraag, suggestie of opmerking? Vul dan ons contactformulier in en neem contact met ons op. Voor pechhulp, calamiteiten en andere spoedeisende hulp, kunt u ons 7 dagen per week en 24 uur per dag bereiken op telefoonnummer 030-2415060.

Contact opnemen