Lichte berging/pechhulp

Het takelen en bergen van voertuigen waarvan de maximale toegelaten massa kleiner is dan 3500 kilogram, behoort tot de categorie lichte berging.

Schadevoertuigen worden door Modern getakeld en veilig gesteld in afwachting van een eindbestemming. De kosten van berging en doortransport worden conform de polisvoorwaarden door de verzekeraar vergoed.
Pechvoertuigen worden, indien mogelijk, door onze ervaren vakmensen ter plaatse gerepareerd. Modern werkt in opdracht van alle grote pechhulpverleners en alarmcentrales.

Indien een pechvoertuig ter plaatse niet gerepareerd kan worden, wordt deze in overleg met de opdrachtgever direct naar een dealer of garage gebracht. Buiten de normale openingstijden van de dealer of garage wordt het voertuig bij Modern veilig gesteld tot de eerstvolgende werkdag en dan alsnog doorgetransporteerd.

Afhankelijk van de polisvoorwaarden heeft de bestuurder recht op vervangend vervoer. Modern is depothouder van zowel DriveOn- als AVN-vervangauto’s. Na gebruik dient de auto schoon, afgetankt en binnen de reguliere openingstijden ingeleverd te worden bij een innamepunt welke op de DriveOn of AVN-website is na te lezen

 

13373_366689306774518_2067959696_n